Kik vagyunk?

Ismerjen meg minket!

“Ma, a holnap, és a jövő megoldása, generációk számára.”

Rólunk

A teljes Magyar tulajdonban működő Szalai Kft. 2013 –ban lett alapítva. LED világítás technológiai, fejlesztő, gyártó, értékesítő, piaci szereplőként. A tulajdonos, alapvető filozófiája, hogy az új építésű, vagy felújítandó világítás technológia ma már csak a LED, energiatakarékos, modern, fényforrással elképzelhető.

Ezen ma még szinte gyerekcipőben járó technológia a “ma, a holnap, és a jövő megoldása, generációk számára.”

A cég alapítása óta, nyereséges üzleti éveket tudott elkönyvelni. Az alapvető fő profil, a Nyugat Európai egyedi tervezésű, egyedi minőségi LED fény technikai komplex megoldások tervezése, gyártása egy kézben a piacon elérhető legmagasabb színvonalú beszállító termékeinek felhasználásával.

Az energia hatékonyság, az energia ára ma már nagyon fontos és érzékeny az Európai termelő cégek életében. A figyelem a LED fény technológia felé fordul, mind ipari, mind lakossági felhasználás tekintetében.


A sikeres nyereséges vállalkozások 100 % -ban függnek a költségeik optimalizálásától, költségeik csökkentésétől. A világítás költségek, a kimutatások szerint egy Európai közepes vállalkozás 16-19% teszi ki, piaci szegmenstől függően. A Szalai International Kft., 2013 –óta fő gyártó-fejlesztő, és beszállítója lett a Németországi , cégnek. A sikeres, minőségi termelés, a saját egyedi fejlesztések, innovatív vállalatirányítás, lehetőséget adott a munkatársi létszám, és árbevétel folyamatos növelésére.

A 2014 –es év, komoly előrelépést hozott a Szalai International Kft. életében, 600 m2 összeszerelő csarnok, saját mérnöki kontroll, vállalatirányítási rendeszed TÜV, kutatás-fejlesztési osztály, kialakítása tette lehetővé, hogy a 2014 –es bázis év alapján ma már tisztán látható, hogy a vállalkozás stabil, nyereséges és minden főbb pénzügyi mutató tekintetében 60-70% növekedést ért el/év. A külföldi megrendelőink, folyamatosan erősítik a partner kapcsolatot, és a minőségi LED lámpa, világítási termékek tervezése, gyártása ma már elismert Európai vállalkozássá tette a Szalai Kft. –t. Partnereinkkel folyamatosan közösen fejlesztjük termékeinket, egyedi igényre szabott termékeinkkel a piacvezető árakon.

TISZTELT MEGRENDELŐK!

  • Az elmúlt években Európán végigsöprő olcsó LED termékek virágzása a múlté, a fény fontos, és tervezni kell, nem lehet csak az árra figyelni, és mi még nem láttunk 5 éves garanciát ígérő távol keleti forgalmazót, aki Magyarországra jött volna GARANICIÁLIS javítást végezni! Önöknek Tisztelt Megrendelők!

  • Fő erősségünk az egyedi paraméterekkel, egyedi méretekben, egyedi igényeknek megfelelően versenyképes áron legyártott komplex LED világítás technikai rendszerek, gyártása, beépítése. Mivel gyártói árajánlatokat tudunk egyedi igények szerint elkészíteni így az árak, és a garanciális feltételek a lehető legkedvezőbbek a megrendelőink felé.

  • Mivel a saját termékek, egyedi sorozatszámmal ellátottak pontosan követhetőek, így a garancia valós 5 évet jelent megrendelőinknek, folyamatosan elérhető, szerviz szolgáltatással a gyártótól.

Garanciális lefedettség Magyarországon 100% !

A 2015 év második fél éves tervei között a Magyarországi Kereskedelmi tevékenység kiépítése a fő feladat. A Szalai International Kft. termékeivel meg kíván jelenni a Magyarországi fény LED technikai piacon, komplex szolgáltatási értékesítési lehetőségekkel. Kiépítésre kerülnek az értékesítési csatornák, lehetővé válik Magyarországon a már Németországban sikeres üzleti modell, a saját gyártású termékek, LED fényforrások piacán. Fontos, és komoly lehetőséget tudunk biztosítani a PÁLYÁZTI források elérésében saját egyedi Pályázati Tanátadási szolgáltatásunkkal, melyet kiemelt pályázati tanácsadó partnerünknél érhető el.

Cégünk, kutatás, fejlesztési osztály komoly fejlesztési projekteket tesztel, és keresi a holnap új egyedülálló megoldásait. Ezen fejlesztések már azon lépés a LED technológiai piacon mely a holnap generációit hívatott kiszolgálni, az elvárt legmagasabb színvonalon. Reméljük sikerül egy kis, betekintés adnunk a Szalai International Kft. filozófiájába, és a holnap terveibe a ma tényeinek ismertetésével.

Elérhetőségeink

Kiemelkedő partnereink