Szolgáltatásaink

LÉZER, MARÓ, TERVEZÉS

Lézervágás

  • Fokozott minőségi és pontossági követelmények is eleget tudunk tenni.(±0,1 mm) s méretektől, egészen 3000 mm-ig Vékony vagy közepes anyagvastagságú lemezek vágására alkalmas technológia Bonyolult kontúrok, éles sarkok, keskeny hidakat, kis átmérőjű furatok vágása esetén sincs probléma Oxidmentes vágási felület (rozsdamentes acélok vágása).

CNC élhajlítás

  • Kis méretektől, egészen 3000 mm-ig A CNC technológiának köszönhetően nagy pontosságú gép és gyors munkavégzésre alkalmas A jól képzett munkatársakkal biztosítani tudjuk a vevőink által elvárt minőséget.

CNC Fémforgácsolás

  • Rajzok és 3D-s modellek alapján vállaljuk egy vagy több darab alkatrészgyártását a CNC vagy NC marógépeinken. Tapasztalatunk van rozsdamentes acél, alumínium, műszaki műanyagok megmunkálásában. Kisebb, egyszerűbb egyedi hengeres alkatrészek megmunkálását hagyományos esztergagépen végezzük. Tapasztalatunk van rozsdamentes acél, alumínium, műszaki műanyagok megmunkálásában.

SZÁMÍTÓGÉPES MŰSZAKIRAJZOLÁS, TERVEZÉS

  • Ha van egy egyedi ötlete, amit szeretne látni 3D-s modellben. Szívesen elkészítjük CAD szoftverrel, akár termékfejlesztést is 3D-s designtervezési módszerrel, cégünk megoldást nyújt első mintakészítéssel kapcsolatban, akár minta vagy szériagyártással együtt.

Amit a legfontosabbnak tartunk

Büszkék vagyunk az általunk gyártott termékek minőségére, célunk, hogy folyamatosan fejlesszük kínálatunkat és elnyerjük partnereink teljes fokú elégedttségét.